Single Blog Title

This is a single blog caption
04 heinäkuu 2014

Mummon ja lasten luontokirja – kotipihan ötökät

TIEDOTE Heinäkuu 2014   TIEDOTE(pdf)

Mummon ja lasten luontokirja – tarinallinen tietoteos lastenkirjana

Laadukkaisiin lastenkirjoihin erikoistunut N-Y-T-NYT Oy (”än yy tee nyt”) julkaisi uuden lastenkirjan. Uusin kirja, Mummon ja lasten luontokirja – kotipihan ötökät, on Liisa Sääskilahden käsialaa. Kirja on tarinallinen tietoteos.

”Halusin luoda lasten luontokirjan, joka kertoisi luonnosta tosiasioita. Ei kuitenkaan tiedemiehen kielellä ja silmillä, vaan lapsen uteliain ja hoksaavaisin silmin nähtynä.” Kirjassa mummo ja lastenlapset tutkivat kodin ympäristön pieniä eläimiä sellaisina kuin ne luonnossa kohdataan.  Mummo osaa kertoa useita mielenkiintoisia asioita kotipihan ötököistä, joita ei moni aikuinenkaan tiedä. Leikkitilanteiden kuvaamisen avulla lasten mielenkiinto säilyy. Kirjan tarinat perustuvat lastenlasten kanssa vietettyihin kesiin koti- ja mummolaympäristöissä.

Entisenä pienten lasten opettajana ja nykyisenä mummona Liisa Sääskilahti löytää toimivan kielen, jota lapset ymmärtävät ja kuuntelevat mielellään.

Kirjan kuvat on tehty akvarellimaalauksella luoden omaperäisen ja lempeän säväyksen kirjan kuvamaailmaan. Kirja saa myöhemmin jatkoa myös muiden eläinten ja luonnon aiheiden kautta muodostaen toimivan kirjasarjan.

Kustantaja on N-Y-T-NYT Oy, joka luo ja kustantaa tuotteita, joissa huomioidaan mahdollisimman hyvin lasten näkökulma.

Lisätietoja:

Lastenkirjat ja kirjan esite: http://nytnyt.fi/kustannustoiminta/

info@nytnyt.fi, www.nytnyt.fi

044 539 9845

Kirjan ISBN 978-952-67886-4-7

Luontokirja 1 Kansi