Single Blog Title

This is a single blog caption
12 helmikuu 2015

Mummon ja lasten luontokirja 2 – kotipihan kasvit

TIEDOTE                                                                                            Helmikuu 2015

Mummon ja lasten luontokirja 2 – tarinallinen tietoteos lastenkirjana

Luontokirja 2 kansikuvaLaadukkaisiin lastenkirjoihin erikoistunut N-Y-T-NYT Oy (”än yy tee nyt”) julkaisee maaliskuussa 2.osan Mummon ja lasten luontokirja –sarjasta. Kirja on nimeltään Mummon ja lasten luontokirja – kotipihan kasvit, joka on myös Liisa Sääskilahden käsialaa. Kirja on tarinallinen tietoteos. 1. osa (kotipihan ötökät) on jo lähes myyty loppuun

”Halusin luoda lasten luontokirjan, joka kertoisi luonnosta tosiasioita. Ei kuitenkaan tiedemiehen kielellä ja silmillä, vaan lapsen uteliain ja hoksaavaisin silmin nähtynä.” Kirjassa mummo ja lastenlapset tutkivat kodin ympäristön pieniä kasveja sellaisina kuin ne luonnossa kohdataan.  Mummo osaa kertoa useita mielenkiintoisia asioita kotipihan kasveista, joita ei moni aikuinenkaan tiedä. Leikkitilanteiden kuvaamisen avulla lasten mielenkiinto säilyy. Kirjan tarinat perustuvat lastenlasten kanssa vietettyihin kesiin koti- ja mummolaympäristöissä.

Entisenä pienten lasten opettajana ja nykyisenä mummona Liisa Sääskilahti löytää toimivan kielen, jota lapset ymmärtävät ja kuuntelevat mielellään.

Kirjan kuvat on tehty akvarellimaalauksella luoden omaperäisen ja lempeän säväyksen kirjan kuvamaailmaan. Kirjasarja saa edelleen myöhemmin jatkoa myös muiden luonnon aiheiden kautta muodostaen toimivan kirjasarjan.

Kustantaja on N-Y-T-NYT Oy, joka luo ja kustantaa tuotteita, joissa huomioidaan mahdollisimman hyvin lasten näkökulma.

Lisätietoja:

info@nytnyt.fi, www.nytnyt.fi

044 539 9845

Kirjan ISBN 978-952-67886-5-4