Single Blog Title

This is a single blog caption
10 huhtikuu 2018

Lasten Yrittäjäkirja

TIEDOTE 12.4.2018

Oululainen lastenkirjakustantamo N-Y-T NYT Oy tuo kevään kirjamarkkinoille Lasten Yrittäjäkirjan – Onni ja Sofia perustavat marjajogurttijäätelöpuristamon. Lapsille ja heidän vanhemmilleen sekä lähipiirilleen suunnattu Lasten Yrittäjäkirja kertoo yrityksen perustamisesta tarinan muodossa ja lapsen näkökulmasta.

Kirja ohjaa lapsia omatoimisuuteen ja ideoimiseen yrittäjäkasvatushengen mukaisesti. Jos lapsella on lähipiirissä yrittäjiä, voi kirjan avulla keskustella, mitä yrittäjän tarvitsee osata ja tietää sekä ennen kaikkea mikä yrittäjyydessä on kiehtovaa ja palkitsevaa. Lasten Yrittäjäkirjan kuvat toimivat myös aikuiselle hauskana pikaoppaana yrityksen perustamisvaiheisiin.

Kirjan tapahtumapaikkana on Mäntsälä, jossa kirjan kirjoittaja Jyrki Teeriaho asuu. Hän työskentelee Mäntsälän Yrityskehityksessä markkinointipäällikkönä. Teeriaho on ollut aiemmin myös Juuan kunnan elinkeinoasiamiehenä ja Hangossa Helkama-Pyörän myyntipäällikkönä. Kirjoittajaa innostivat Onnin ja Sofian yrittäjätarinassa myös omat lapsenlapset. Kirjan taittaja on Henna Raitala, joka on taittanut muun muassa Reunalla-teoksen, joka oli TietoFinlandia ehdokkaana 2017.

Kirjan kustantajana toimii N-Y-T-NYT Oy, joka kustannustoiminnassaan edistää lapsen näkökulman huomioimista. Kirja on saatavilla verkkokaupoista ja hyvin varustelluista kirjakaupoista 15.4.2018 alkaen.

Jyrki Teeriaho: Lasten Yrittäjäkirja – Onni ja Sofia perustavat marjajogurttijäätelöpuristamon
ISBN: 978-952-7181-04-1

llustration mantsala cover